Zet koers naar optimale teamprestaties
⚓ Teambuilding zeilen zeeland ⚓


Teambuilding zeilen in zeeland

‘Tijdens het zeilen leer je collega’s pas echt kennen’

Samenwerken is meer dan samen werken alleen. Op een zeiljacht merk je dat als geen ander. Hulp, ondersteuning, communicatie, een schouderklop of ‘uitbrander’, het hoort er allemaal bij. Met jouw team op een – of meerdere zeiljachten – van SailForce werk je aan jouw team. In de vaak onbekende ervaring van het zeilen val je snel terug in ‘oer gedrag’. Je basis instincten. Zo leer je mensen kennen. Tegelijk is er professionele begeleiding, met speciale teambuildingprogramma’s, om jouw team blijvend beter te maken. Vergeet vooral niet, wij zorgen tegelijk voor een ontspannend moment, zeilen met schipper op de Oosterschelde in Zeeland voor teambuilding.

Jouw Coach

Voor jouw teambuilding in Zeeland neem je jouw eigen coach of mentor mee aan boord, wij verzorgen het zeilen en de catering met diverse arrangementen. Heb je geen eigen begeleiding of programma? Of wil je helemaal iets anders? SailForce werkt nauw samen met diverse professionals voor coaching, teambuilding en andere zakelijke begeleiding. Hoe je jouw dag teambuilding ook in wilt vullen, wij verzorgen graag een dag op maat. Een dag om nooit te vergeten. Een dag die zorgt dan verandering verandert in een blijvende positieve invloed op het team. Neem contact op voor jouw programma op maat. Meer weten over onze partners voor teambuilding, coaching en begeleiding? Kijk dan hier.

afbeelding van een schip aan wal

Kant en klaar arrangement

Wil jij met jouw team werken aan betere samenwerking en communicatie? Dan is zeilen en teambuilding de ideale combinatie. Speciaal daarvoor hebben we een kant en klaar arrangement samengesteld: ‘Haal het beste in elkaar naar boven.’ Download hier de flyer.

Aan boord en aan wal

Werken aan de kwaliteiten van je team gaat uitstekend aan boord van een snel en comfortabel kajuitjacht en onder leiding van een ervaren schipper en coach. We kunnen ons voorstellen dat je een (deel van) het programma liever aan wal uitvoert. Dat kan. We werken nauw samen met diverse zakelijke locaties in de regio en verzorgen graag een compleet programma op maat. Neem daarvoor snel contact met ons op.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider